nadprosečne  pripreme  za  prijemni  ispit i  studije  na  Arhitektonskom  fakultetu
 
             
 
 
             
   Rezultati  rada Brojke Ilustracije  nastavnih  oblasti  
 
Veliko spremanje! je izgradilo svoju dobru reputaciju zahvaljujući predanom i ozbiljnom radu, koji je proizveo i odlične rezultate. Učinak Velikog spremanja! na prijemnom ispitu, u smislu broja đaka koji polože prijemni ispit je 95%.  
   
  Pripreme za tako složen prijemni, kakav se polaže na Arhitektonskom fakultetu, predstavljaju dvosmeran proces, u kom su za uspeh ključni spremnost đaka na ozbiljan rad i dobra komunikacija sa nastavnicima. Učinak Velikog spremanja! na prijemnom ispitu, u smislu broja đaka koji su stekli pravo na upis, kreće se između 70% i 100%.  
 
 
 
 
 
Mi se, sa svoje strane, trudimo da neprestano unapređujemo nastavu i da prepoznamo jake strane, kao i slabosti svakog od kandidata ponaosob, kako bismo mu pomogli da iz svojih mogućnosti izvuče maksimum. Nažalost, i Arhitektonski fakultet vrednuje uspeh iz srednje škole sa 40 bodova, što rezultuje situacijom u kojoj bolji đaci imaju značajnu prednost na prijemnom ispitu. Tako i na naše rezultate utiče faktor srednjoškolskog uspeha na koji ne možemo da utičemo.  
 
 
Pogledajte kako je ranije izgledao prijemni ispit, i na šta se vrlo lako može vratiti:                                 Težište ispita predstavljao je grafički elaborat, a evo šta je sve podrazumevao............................d Ostatkom ispita se testiralo razumevanje teksta i rešavanje stereometrijskih problema..................d
  Sa druge strane, od suštinske je važnosti angažovanost samih đaka. Redovni dolasci, aktivno prisustvo na nastavi i intenzivan rad jedini su put do dobrog rezultata na prijemnom ispitu.  
   
       
           
             
 
 
 
     
     
       
       
                   

 
       
Veliko spremanje!    2006 / 2016